Over

Ester-Rademaker

Ester Rademaker

 

Stralende Ster is ontstaan omdat ik graag kinderen wil begeleiden om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn, weer in hun kracht te komen. Kinderen stralen als ze in hun kracht staan. Wanneer ze zich in evenwicht voelen en wanneer ze dingen doen waar ze zich prettig bij voelen. Dingen doen waar ze goed in zijn. Stralende kinderen zijn blije kinderen en dat is een voorwaarde om te kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig en evenwichtig individu: bewust van zichzelf, van anderen en hun omgeving.

Mijn naam is Ester Rademaker. Ik woon samen met Marvin (stoere brandweerman) en samen hebben we 2 kinderen, Sara en Mees (2012 en 2014). Na jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, merkte ik dat ik mij steeds meer bezig wilde houden met de emotionele ontwikkeling van kinderen. Na meerdere specifieke opleidingen te hebben gevolgd ben ik gestart met Stalende Ster. Hier komen ervaring, kennis en kunde samen om kinderen te begeleiden bij vraagstukken over scheiding, rouw, hooggevoeligheid, problemen op school en specifieke gezinssituaties.

De wisselwerking tussen mijn twee beroepen en thuissituatie maakt dat ik aan de ene kant ontzettend veel verdieping opdoe en aan de andere kant dagelijks in allerlei situaties terecht kom waarbij ik bewust gebruik maak van mijn opgedane kennis.

Geen vaag gepraat, geen gedoe, maar praktische handvatten en speelse vormen om kinderen weer te laten stralen en sterk in hun schoenen te laten staan, daar ga ik voor! Niet voor niets is mijn motto: Stralend, vanuit je eigen kracht!

Geschoold door o.a. 

Hogeschool Leiden (PABO) PresentChild® (kindertolk®) Sonnevelt (kindercoach)  Dolfijn wellness (kinderyogadocent, deugden en kinderdeugden) EHBO Riet Fiddelaers-Jaspers (Gedeeld verdriet, kinderen met rouw of scheiding)  OA (oplossingsgericht werken, NLP, groepsvorming)  IJsselgroep SON (zelfvertrouwen, tekenen is meer) Sinds 2012 moeder – daar kan geen training tegenop 🙂

[terug naar boven]