Kindertolk®, gedragsvertaler

Maak jij je zorgen om je kind? Heb jij het gevoel dat jouw kind:

last heeft van driftbuien
regelmatig ruzie maakt
terugkerende buikpijn, hoofdpijn of andere klachten
slecht eet
slecht slaapt
ergens bang voor (dieren, verlaten worden, een bepaalde situatie)
problemen heeft op school
gepest wordt
afwezig, dromerig is

maar heb jij al van alles geprobeerd?En ondanks dat lukt het niet om tot blijvend werkende afspraken te komen? Je ziet éven verbetering of helemaal niet? Zodra het beloningssysteem klaar is, is het gewenste gedrag ook klaar? En het ergste: je ziet steeds minder positieve kanten van je kind. Je wil je kind zo graag helpen, het goed doen als ouder, een fijne sfeer in huis hebben…

Dan zou je je kunnen terugtrekken, proberen het gedrag te negeren of juist de confrontatie aan te gaan, als je kind weer zijn of haar hardnekkige, jou irriterende gedrag laat zien. Maar je bent het zat, en het kost je heel veel energie, je weet het even niet meer….

Wat fijn dat je nu deze site leest! Waarschijnlijk heb jij juist besloten dat jij degene bent die deze cirkel gaat doorbreken. En dat gaat je lukken!

 

Ik kijk heel anders dan de huidige methoden en adviezen naar ‘opvoeden’.

 

Het gedrag van je kind weerspiegelt niet alleen zijn of haar emoties, maar ook die van jou. Dit gebeurt onbewust. Jouw kind laat jou je emoties en wat er speelt bij jou zien.

En dus werk ik met jou en niet met je kind.

Wil je ontdekken:

Wat jouw kind je wil laten zien?
Wat je kind écht van jou nodig heeft?
Wat jij kan doen om de situatie waar jullie in zitten te veranderen?

Zodat je:
Voor jou en je kind ontspanning en rust creëert.
Met je kind en binnen je gezin meer gemak en plezier ervaart.
Weer geniet van je kind en je gezin.
Zonder dat je kind hier iets voor hoeft te doen!

Maak dan een afspraak, om te vertellen over wat er speelt met jouw kind. Zodat ik daarna, met behulp van de PresentChild® methode, kan vertalen wat jouw kind jou te vertellen heeft. Jouw kind helpt jou daarmee en tegelijkertijd zichzelf. Vaak werkt het zo dat doordat de boodschap van jouw kind helder is, je zelfstandig weer stappen kunt nemen en verder kunt gaan. Mocht het na deze sessies wenselijk zijn om dieper op bepaalde problematiek in te gaan, dan kun je kiezen voor meer individuele sessies.

[terug naar boven]